Skip to content
cchandler101's profile

New Contributor

 • 

3 Messages

Wed, Feb 22, 2017 5:00 AM

Time/Date out of Sync

Our Polycom phones are displaying Time/Date Out Of Sync. I have tried restarting the phones but this has not resolved. Any suggestions on how to fix this issue? 

 

Responses

Accepted Solution

Gold Problem solver

 • 

575 Messages

4 y ago

Hello cchandler101 and welcome to forums,

 

I apologize for the delayed response to your post. I have sent a refresh to your voice equipment to help resolve this issue but it would require restarting the device. You can do this yourself at any time or a can send the restart remotely. This process is usually fast but can take up to 40 minutes to complete. Please let me know how you would like to proceed.

 

Thank You

New Contributor

 • 

3 Messages

4 y ago

Thank you for getting back to me. I'm not exactly sure what needs to be restarted so if it could be done remotely that would be great but, if it could take up to 40 minutes to complete, would our system be completely down for that time or would we be able to access our phones via the Softphone app using the BeAnywhere feature until it was up and running? 

Gold Problem solver

 • 

575 Messages

4 y ago

Thank you,

 

Your Softphone access should still work while I am performing the rest. Usually the rest happens as fast as 3 minutes but I wanted to warn you of the amount of time it "could" take.

New Contributor

 • 

3 Messages

4 y ago

Hi Michael, Thank you for that information. I would like to try the remote reset discussed. Thank you so much. 

Gold Problem solver

 • 

575 Messages

4 y ago

Thank you cchandler101,

 

I have submitted a reset to your equipment. I would suggest resetting your phone and any phone systems you have attached to our service. Please let me know if your issue persists.

New Member

 • 

1 Message

4 y ago

I am having the same issue, but Tech Support is closed and I don't know how to do a restart of my system to get it back online.

Official Employee

 • 

1.1K Messages

4 y ago

 

Hi christina_in_wa and welcome to the support forums. 

 

I would like to assist with your voice services. Please private message me your account number and the name of your business. 

New Member

 • 

1 Message

3 y ago

I'm having the same issue with one of our polycom phones all the others (4) are fine.

Official Employee

 • 

1.1K Messages

3 y ago

 

Hi Fitz and welcome to the business forums. 

 

I would like to assist with your phones. I'll need your account information to refresh services. Please private message me your first and last name, the name of your business, the full address, and the phone number associated with your account.

New Contributor

 • 

1 Message

1 d ago

I'm having the same issue with one of my phones.  How can I get this refreshed?

Official Employee

 • 

249 Messages

Hi, @ user_7eee0d! I am sorry to learn that you are experiencing the same issue with one of your phones. Our team can help. To get started, please create your own public post without your account information. Please provide as many details about your experience as possible. Doing so will auto-open a ticket in our system, and we can assist you in the order your request is received. Thanks.  Since this is a 3-year-old dead thread, it is now being closed.