Skip to content
PDX_LabCoat's profile

New Contributor

 • 

6 Messages

Wed, Jan 8, 2020 8:00 PM

Comcast Business services STILL not provisoined

Hello.

 

It has been more than 2 weeks since I had our service setup.

 

When I attempt to log into the SecurityEdge pro site to configure settings, I get this:

 

"Seems like your account does not exist and cannot be created.

Please contact your administrator."

 

And when attempting to check my Cradlepoint's usage, it says this:

 

"Your request for Comcast Connection Pro service is in progress. Please login again for more updates."

 

Please have someone contact me asap, as we are not able to use the services we are paying for and I would like to get this resolved quickly.

 

Thank you

Accepted Solution

Official Employee

 • 

264 Messages

3 y ago

Hey there! I hope you are having a nice evening! Thank you so much for spending your time today to reach out to the Comcast XFINITY Digital Care Team! I am sorry to learn that you have not received a solution in more than 2 weeks. We truly appreciate your patience. We are a team of specialists who are here to serve you at any time! You have reached the right place for help with getting services set up. To get started, would you mind sending us a private message with your first/last name, full address, and account number or phone number for security purposes?

Contributor

 • 

26 Messages

3 y ago

If you think 2 weeks is bad, I've been trying to get reverse DNS delegated to my business account for 6 months.

Problem solver

 • 

348 Messages

3 y ago

Hi Bradipo, I am so sorry to see that you have been waiting so long for your reverse DNS request and you have reached the right team to help get this taken care of. Can you please send us a private message with your name, the full address, and phone/account number?