Skip to content
C

New Contributor

 • 

2 Messages

Tue, Oct 12, 2021 7:59 PM

Transfer failed when trying to transfer a call and gets busy tone

We have a user who is consistently running into the same issue with their phone. This only happens with them and no one else in the office. Whenever we get a call and they try to transfer it, they get a busy tone for the person they are trying to transfer to. We have tried to transfer when no customers are calling and get the same issue. No one else experiences this issue. Is there a fix for this?

Official Employee

 • 

25 Messages

16 d ago

Hello @Chanda_B , thank you for reaching out to our Xfinity Support Forums. This sounds like it may need a repair agent to look into, make sure your system is set up correctly. I can submit a request to have a repair agent contact you if you'd like.

New Contributor

 • 

2 Messages

16 d ago

We figured out what the possible issue was. Still waiting to see if what we did resolved the issue or not. 

Official Employee

 • 

16 Messages

Oh okay! That is good to hear, our team can definitely double check on our end too! Could you please send our team a private message with your full name and full address?

To send a "Peer to peer" ("Private") message:
Click "Sign In" if necessary
• Click the "Peer to peer chat" icon
• Click the "New message" (pencil and paper) icon
• Type "Xfinity Support" in the "To:" line and select "Xfinity Support" from the drop-down list which appears. The "Xfinity Support" graphic replaces the "To:" line
• Type your message in the text area near the bottom of the window
• Press Enter to send it

Official Employee

 • 

16 Messages

My apologies, I had sent the instructions for our community forums and not our business forums. By clicking the "message" icon in the upper right page of our business forum page. Please input our shared handle (Comcast Business) to send us a private message.