IPV6
Back to Top

Ubiquity EdgeRouter Lite

Ropeguru
New Contributor

Ubiquity EdgeRouter Lite

I am trying to configure the Ubiquity EdgeRouter LIte for the trial. I have eth0 set to my normal business connection, eth1 to my trial modem, and eth2 to my internal LAN. 

 

Currently I can get an IPv6 on the eth1 WAN connection but have been unable to get an IPv6 /64 for the internal LAN.

 

Anyone even have this working with just the IPv6 on the ERL and no other WAN?

Re: Ubiquity EdgeRouter Lite

Just responding to monitor this thread... Smiley Happy

Comcast_Tuska
davideisenva
New Member

Re: Ubiquity EdgeRouter Lite

Hi there,

 

  Can you please provide your configuration so we can try this on other routers?

 

Thanks,

 

-Dave

Ropeguru
New Contributor

Re: Ubiquity EdgeRouter Lite

Just saw your post, but am headed out for the weekend. I will get this posted up next week as to my current setup.
sailorfrag
Visitor

Re: Ubiquity EdgeRouter Lite

Right now the Ubiquity EdgeRouter line doesn't support ipv6 prefix delegation. It's on their TODO list (and has been for over a year), but I have no clue how soon to expect it. The Ubiquity forums discuss how to get it set up manually, and some people have had some limited success, I believe.

mrjester
Visitor

Re: Ubiquity EdgeRouter Lite

PD support is currently in development and should come with the next release (1.6).

Trusted Forum Contributor

Re: Ubiquity EdgeRouter Lite


@mrjester wrote:

PD support is currently in development and should come with the next release (1.6).


do you know, is there official word about this? (and btw, are you the same "mrjester' as on the Ubiquiti forums?)

sailorfrag
Visitor

Re: Ubiquity EdgeRouter Lite

If you get your hands on firmware v1.6.0alpha2 or newer (they're on rc1 now, I believe), it works!