Equipment (Modems,Gateways)
Back to Top

Comcast Business CBR-T bug with internet & online LED

onastvar
Visitor

Comcast Business CBR-T bug with internet & online LED

Unexpectedly Internet and Online lights (LED) on my modem Comcast Business CBR-T are off, connection is working fine. This happened 3 times over a month. Seems like a bug in CBR-T. If I restart the modem lights are back on. 

Highlighted
Official Employee

Re: Comcast Business CBR-T bug with internet & online LED

Hey onastvar! I see that we have a private message and I just responded and will meet you there! 

onastvar
Visitor

Re: Comcast Business CBR-T bug with internet & online LED

This same issue happened again. 

Official Employee

Re: Comcast Business CBR-T bug with internet & online LED

I am sorry to hear that this issue has resurfaced. I will be more than happy to review your services and follow up on the issue. It has been a little while since we last spoke so we would need your account information again. Can you please send a private message so we can work to get to the bottom of this issue? Please include your account number, your account phone number, and your service address. (with the city, state, & zip code)

onastvar
Visitor

Re: Comcast Business CBR-T bug with internet & online LED

This same issue happend again. My connection is working however, Internet, Wifi, Online Status led lights are off. I know if I restart the modem it will work again for couple of weeks.

Official Employee

Re: Comcast Business CBR-T bug with internet & online LED

Oh my, we do not want this issue to persist any further. I am happy to delve further into the service issues as I know how impactful this can be to your business. It has been a while since we last spoke. Can you please reach out through private message with the name, address, and phone number on the account?