Connectivity
Back to Top

E-mail issues

JudiB
New Member

E-mail issues

We're having issues with e-mail. When I send messages from another of my e-mail accounts (not Comcast) to my husband's e-mail, I receive an error message every time.

Please see below for additional e-mail problem.

 

 

Delivery has failed to these recipients or groups:

 

DJ Brown (dj@tacomatrophy.com)
The email address you entered couldn't be found. Please check the recipient's email address and try to resend the message. If the problem continues, please contact your helpdesk.

 

 

 

 

 

 

 

Diagnostic information for administrators:

 

Generating server: DM2PR06MB351.namprd06.prod.outlook.com

 

dj@tacomatrophy.com
Remote Server returned '550 5.1.1 RESOLVER.ADR.RecipNotFound; not found'

 

Original message headers:

 

Received: from DM2PR06MB351.namprd06.prod.outlook.com (10.141.98.140) by
 DM2PR06MB351.namprd06.prod.outlook.com (10.141.98.140) with Microsoft SMTP
 Server (TLS) id 15.0.842.7; Tue, 7 Jan 2014 23:11:58 +0000
Received: from DM2PR06MB351.namprd06.prod.outlook.com ([169.254.3.55]) by
 DM2PR06MB351.namprd06.prod.outlook.com ([169.254.3.55]) with mapi id
 15.00.0842.003; Tue, 7 Jan 2014 23:11:58 +0000
Content-Type: application/ms-tnef; name="winmail.dat"
Content-Transfer-Encoding: binary
From: Judi Brown <judi@gettingpersonalimprinting.com>
To: DJ Brown <dj@tacomatrophy.com>
Subject: RE: Invoice from Tacoma Trophy
Thread-Topic: Invoice from Tacoma Trophy
Thread-Index: Ac8L+l3Auke0nPrXSw2u6y8MSPMh6QAA2N1j
Date: Tue, 7 Jan 2014 23:11:57 +0000
Message-ID: <3e10a8408375405a9b6300c33d8415d4@DM2PR06MB351.namprd06.prod.outlook.com>
References: <D7E25D624983D14AB340F26E65A7E09F830AB3@W14MBX-CH2-A6.w14a.comcast.net>
In-Reply-To: <D7E25D624983D14AB340F26E65A7E09F830AB3@W14MBX-CH2-A6.w14a.comcast.net>
Accept-Language: en-US
Content-Language: en-US
X-MS-Has-Attach:
X-MS-TNEF-Correlator: <3e10a8408375405a9b6300c33d8415d4@DM2PR06MB351.namprd06.prod.outlook.com>
MIME-Version: 1.0
X-Originating-IP: [97.113.141.241]
Return-Path: judi@gettingpersonalimprinting.com

 

When I receive e-mails in my tacomatrophy.com (Comcast e-mail), I receive Delivery has failed messages as well with every e-mail that comes in. I've called to ask about these issues. My calls have supposedly been escalated twice to an upper level for review. I've never had anyone call me back to help resolve these issues. Is there a solution? Or is the only solution to spend hours wading through forum posts of other users with similar issues? I don't have the hours to waste to do that.

Community Manager
Community Manager

Re: E-mail issues

Hi JudiB. The MX records for your domain <tacomatrophy.com> are incorrect.  Please see your messages for the correct records.

 

Thank You