Skip to content
U

New Member

 • 

1 Message

Thursday, September 28th, 2023 6:10 AM

Static IP configuration Missing

Had some power issues about 3 days ago.  Intermittent internet diagnosed as DNS connectivity issues ever since.  

powershell "Measure-Command { nslookup www.google.com 75.75.75.75 }"
TotalMilliseconds : 4088.9048

4hrs later, bypassing all local DNS, firewall possibilities, led to a hard reset of the modem. (Lost password)  

Put the Comcast router back in bridge mode and Static IP Addresses are no longer working on our Fortinet Router.  Able to connect via DHCP, but the static ipv4 addresses are not working.  Does a configuration need to be restored on the comcast router before we can bridge using static IPs again?    

  

Official Employee

 • 

16 Messages

8 months ago

Hi there  and welcome to Comcast. @user_ac0121, I am sorry to hear you are having troubles with your modem and the static IP. You are in the right place and we are happy to assist you. 

Please send us a direct chat message with your full name and complete service address to “Xfinity Support”. To do so, click on the chat icon located at the top right of this forums page.

Here's the detailed steps to direct message us:

  • Click "Sign In" if necessary
  • Click the "Direct Message” icon (upper right corner of this page)
  • Click the "New message" (pencil and paper) icon
  • Type "Xfinity Support" in the to line and select "Xfinity Support" from the drop-down list
  • Type your message in the text area near the bottom of the window
  • Press Enter to send your message

New Contributor

 • 

5 Messages

8 months ago

Was this issue resolved? If so, could you post the resolution here for people in the future?