Skip to content
leponder's profile

New Contributor

 • 

8 Messages

Wed, May 4, 2022 3:22 PM

Can't assign new user to existing extension with no user attached to it

I moved my phone to new employee's office and made a new user account for him but when I go to assign the extension of the phone to him it doesn't seem to take, it will show a spinning circle like it's doing something and just get stuck.

Official Employee

 • 

43 Messages

17 d ago

Hello and thank you for taking the time to reach out to us here on our Comcast Business Forums! I'm truly sorry to hear that you are running into errors assigning an extension. Just to confirm have you attempted the following steps:

 

  1. Sign in to My Account and select Business VoiceEdge from the Services menu.
  2. Navigate to the Site Dashboard and select Numbers and Devices.
  3. The All tab lists all assigned and unassigned seats. The Unassigned Seats tab lists every seat not assigned to a Business VoiceEdge user. Select your desired tab, and identify the seat you would like to edit.
  4. Expand the options icon and make the changes you would like applied. You can:
    • Assign a seat to a Business VoiceEdge User or Admin or Unassign a seat
    • Edit the E911 Address
    • Edit the Extension
    • Edit Device name

The full directions, including helpful screenshots, can be found by clicking this link: https://comca.st/3vJME0M

New Contributor

 • 

8 Messages

17 d ago

There is no Services menu on https://business.comcast.com/, I see a "Manage Business VoiceEdge" under both the "Subscribed Services" heading and the 9 dot square in the top left hand corner, I assume this is what I'm supposed to go to. When I go to that I see a "Manager Dashboard" but nothing that says "Site Dashboard" and none of the menu options or submenu options on this page show a section called "Numbers and Devices". I find the phone by going to Manager Dashboard > Business VoiceEdge phones > and clicking "Manage" on the extension. Under the "Assign a phone to a user?" dark blue section I try assigning the user account there and that's where the error occurs.

Official Employee

 • 

43 Messages

Thank you for giving those steps a try, rest assured that we will work through this with you until we find a resolution. Since I'd like to grab some screenshots from you and we definitely don't want your personal information here on our public forums please send me a direct message to "Comcast Business" with your full name, address and phone number. 

New Contributor

 • 

8 Messages

@Comcast_Billie​ I'm trying to figure that out now too, I click on your user name and there is no where on your profile page to send a message and if I go to my messages and start a new message, when I type in you name I see every other name for the "Comcast_name" employees come up but not yours. I've tried this in both Chrome and Microsoft Edge browser too. I do IT at our company so it's not like I'm computer illiterate, I think the Comcast website just doesn't like me haha.

Official Employee

 • 

43 Messages

I'm so sorry for the confusion! To send a direct message you may need to:
Click "Sign In"
Click the "direct message" icon
Click the "New message" (pencil and paper) icon
Type "Comcast Business" in the "To:" line and select "Comcast Business" from the drop-down list which appears. The "Comcast Business" graphic replaces the "To:" line
Type your message in the text area near the bottom of the window
Press Enter to send it

New Contributor

 • 

8 Messages

Sent, sorry I missed the part about sending message to just Comcast Business in your first reply.