Skip to content
gremadait's profile

Visitor

 • 

5 Messages

Tue, Oct 7, 2014 12:00 PM

Errors on New PRI

All calls with outside parties are full of static that begins when we hear the phone ringing (on the calling side). We are getting a lot of errors. Can someone check this out on the Comcast side please?

 

T1 0/1/0 is up.

  Applique type is Channelized T1

  Cablelength is long 0db

  Description: Local Voice PRI

  No alarms detected.

  alarm-trigger is not set

  Soaking time: 3, Clearance time: 10

  AIS State:Clear  LOS State:Clear  LOF State:Clear

  Version info FPGA Rev: 08121917, FPGA Type: PRK1

  Framing is ESF, Line Code is B8ZS, Clock Source is Line.

  CRC Threshold is 320. Reported from firmware  is 320.

  Data in current interval (388 seconds elapsed):

     39232 Line Code Violations, 25542 Path Code Violations

     0 Slip Secs, 6 Fr Loss Secs, 388 Line Err Secs, 5 Degraded Mins

     388 Errored Secs, 382 Bursty Err Secs, 6 Severely Err Secs, 0 Unavail Secs

Responses

Accepted Solution

Official Employee

 • 

869 Messages

7 y ago

You should be contacted by phone and if we recieve any updates we will notify you via the forum.

Official Employee

 • 

869 Messages

7 y ago

Hello gremadait welcome to the forum,

 

We have engaged our regional support team to assist with this issue.

 

Thank you

Visitor

 • 

5 Messages

7 y ago

Thanks Jacob, do you know if they will contact me by phone or on the forum?

Visitor

 • 

5 Messages

7 y ago

Thanks. I have been contacted by phone and they are working on it.