Skip to content
cpldc's profile

New Member

 • 

13 Messages

Fri, Jun 17, 2022 3:47 PM

We would really like our line to be buried.

Almost two weeks ago we had a temporary line replacement and a bury team was supposed to come bury it and that's not happened. As you can see from the picture I'm attaching the line is in our parking lot, going across parking spaces. This is a big hazard for us and our patrons (we are a public library). This isn't the first time we had this issue with no one coming to bury a line, or even worse, a line being buried and no one coming to remove the above ground line.

We have landscapers who do our lawn, they are having to hang the line on branches to get it out of the way. Every time I call I get passed around like a hot potato and I really would like someone to give me an answer as to when someone can come bury a line.

It should not be this hard to get you guys to do this, it's beneficial to both of us if this is done with!!

Official Employee

 • 

5 Messages

2 m ago

Well hello there!
Thank you so very much for taking the time to bring this to our attention via our Xfinity communities! We can absolutely understand the concern with needing to get this line addressed when it does indeed impede traffic, whether in parking spots, or active and constant traffic! 
Please join us in direct messaging, and be sure to include your first and last name, and the service address in which this is located, and we'll see to it that we get this handled for you! 

Here's the detailed steps to Direct Message us:
• Click "Sign In" if necessary
• Click the "Direct Message" icon (upper right corner of this page)
• Click the "New message" (pencil and paper) icon
• Type "Xfinity Support" in the to line and select "Xfinity Support" from the drop-down list
• Type your message in the text area near the bottom of the window
• Press Enter to send your message

New Member

 • 

13 Messages

@Comcast_ChelseaH​ Typing Xfinity Support in the To option does not bring up any account named Xfinity Support. 

Official Employee

 • 

118 Messages

It looks like you have attempted to post some personal information in our public forum. We have suppressed that information to keep your personal data private. Please review our Forum Guidelines below for additional information as to the type of information we want to help you protect: https://forums.businesshelp.comcast.com/conversations/announcements/comcast-businesssupport-community-guidelines/5fe0a62cc5375f08cd9613e5

Official Employee

 • 

118 Messages

It looks like you have attempted to post some personal information in our public forum. We have suppressed that information to keep your personal data private. Please review our Forum Guidelines below for additional information as to the type of information we want to help you protect: https://forums.businesshelp.comcast.com/conversations/announcements/comcast-businesssupport-community-guidelines/5fe0a62cc5375f08cd9613e5

Official Employee

 • 

118 Messages

It looks like you have attempted to post some personal information in our public forum. We have suppressed that information to keep your personal data private. Please review our Forum Guidelines below for additional information as to the type of information we want to help you protect: https://forums.businesshelp.comcast.com/conversations/announcements/comcast-businesssupport-community-guidelines/5fe0a62cc5375f08cd9613e5

Official Employee

 • 

5 Messages

2 m ago

Hmm...can we have you try closing and reopening the window in an attempt to compose the message again and see if it reacts any differently? We may also want to have you clear cache and cookies, or possibly try another browser, as that information should be auto appearing to select. 

New Member

 • 

13 Messages

@Comcast_ChelseaH​ Just cleared cookies and tried with Firefox instead of Chrome and I get a list of users, just none called Xfinity Support. See screen shot.

Official Employee

 • 

5 Messages

Thank you for sharing that image here with us! By chance are you logged into the Xfinity account before attempting to compose the message? If not, we want to be sure that you're all signed in, and then Xfinity Support will appear! 

Official Employee

 • 

118 Messages

It looks like you have attempted to post some personal information in our public forum. We have suppressed that information to keep your personal data private. Please review our Forum Guidelines below for additional information as to the type of information we want to help you protect: https://forums.businesshelp.comcast.com/conversations/announcements/comcast-businesssupport-community-guidelines/5fe0a62cc5375f08cd9613e5

Official Employee

 • 

118 Messages

It looks like you have attempted to post some personal information in our public forum. We have suppressed that information to keep your personal data private. Please review our Forum Guidelines below for additional information as to the type of information we want to help you protect: https://forums.businesshelp.comcast.com/conversations/announcements/comcast-businesssupport-community-guidelines/5fe0a62cc5375f08cd9613e5

Official Employee

 • 

1 Message

We actually cannot send you a private message first. Are you still having the same problem, that Xfinity Support does not show up as an option?